[Wow]Adik manis melayu bertudung tertayang Lurah punggung! | anak jati kedah  

Welcome

donation to blog/derma untuk blog

Anda disini » Home » [Wow]Adik manis melayu bertudung tertayang Lurah punggung!

[Wow]Adik manis melayu bertudung tertayang Lurah punggung!

By abang amirul | Kamis, 28 Maret 2013

Sebelum Membaca, Ayo Berbagi :

Wow! Kan dah kena ambik gambar! Berhati-hati dengan orang sekeliling anda sebab mereka sentiasa memerhatikan gerak geri anda! kalau dah tau Jeans tu Low cut..jangan la guna t-shirt pendek adik manis oii... Kan dah kena tangkap gambar.. kejadian yang RARE..

Jom tengok gambar kat bawah ni. Awek melayu secara tak sengaja menayangkan Garisan dan Lurah yang tak sepatutnya dilihat!


Wow!! Mesti korang tau apa yang tertera dalam gambar nih! Imaginasi yang kuat! Gambar di admin share dari pada http://www.mazeermohamad.com/ .. Jom tengok!

Jeng jeng jeng!.......


0 komentar:

Poskan Komentar

Silahkan berikan komentar, kritikan atau saran anda mengenai artikel di atas untuk mendapatkan backlink gratis dari Your Blog ini. Komentar yang tidak sesuai topik, SPAM, Penghinaan, dsb terpaksa akan saya hapus ! Tanks be 4,,.

Our Topics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tolong klik ayat di bawah

 

berita dari busuk

Home | About Us |Contact Us | Advertise with Us | Free Blogger Templates | Widget | Site Maps
Copyright © 2010 - 2012. Pusat-cara.blogspot.com - All rights reserved | Proudly Powered by Blogger.com
Website Design by IDJUNAYDOTCOM | Sponsored by www.kent.prasetiyamandiri.com