Gambar Bogel Fatin Nur Afifah – Tatu Nama Kekasih Sejenis Di Badan | anak jati kedah  

Welcome

donation to blog/derma untuk blog

Anda disini » Home » Gambar Bogel Fatin Nur Afifah – Tatu Nama Kekasih Sejenis Di Badan

Gambar Bogel Fatin Nur Afifah – Tatu Nama Kekasih Sejenis Di Badan

By abang amirul | Sabtu, 02 Juni 2012

Sebelum Membaca, Ayo Berbagi :

GAMBAR BOGEL FATIN NUR AFIFAH DAN TATU DI BADAN | Mungkin ramai yang tak kenal siapa Fatin Nur Afifah. Fatin Nur Afifah merupakan antara 5 watak utama dalam filem Tentang Bulan. Apa yang menariknya, pada September 2011  pelakon kanak kanak ini membuat pengakuan cinta sejenis dengan seorang pengkid bernama Puteri Sarah aka Putt.
Fatin Nur Afifah atau Effy memegang watak bernama Shahila yang berperangai tomboy ketika zaman kanak kanak, ingatkan dalam filem je, rupanya watak ini terbawa sehingga ke dunia nyata walaupun berbeza posisi.
Dan kisah terbaru si Effy ni, Fatin Nur Afifah, dia  kini sudah tidak lagi bersama dengan kekasih pengkid bernama Putt itu. Malah, blog yang menjadi medan untuk Fatin Nur Afifah meluahkan rasa cintanya agungnya terhadap kekasih yang mempunyai alat sulit yang sama sudah tidak wujud lagi.
Ok lah dah berpisah, tapi yang tidak sedap untuk didengar adalah Fatin Nur Afifah ini sanggup mengabadikan nama kekasih sejenis itu melalui tatoo bertulis Putt dibadan montok beliau.
Plot kisah epik percintaan mereka makin panas bila Putt dikhabarkan memiliki gambar bogel Fatin Nur Afifah dan telah mengugut untuk menyebarkan diinternet jika gadis ini melakukan sesuatu perkara yang menjejaskan nama baik pengkid itu.
p/s:-Fuhh..gambar bogel lagi..artis Malaysia sekarang memang suka bogel pahtu ambik gambar kan?..baik aplly job kat majalah Playboy je..hehehe..sumber Rotikaya..
nur afifah
nur afifah
nur afifah
jom ke blog ini


0 komentar:

Poskan Komentar

Silahkan berikan komentar, kritikan atau saran anda mengenai artikel di atas untuk mendapatkan backlink gratis dari Your Blog ini. Komentar yang tidak sesuai topik, SPAM, Penghinaan, dsb terpaksa akan saya hapus ! Tanks be 4,,.

Our Topics

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tolong klik ayat di bawah

 

berita dari busuk

Home | About Us |Contact Us | Advertise with Us | Free Blogger Templates | Widget | Site Maps
Copyright © 2010 - 2012. Pusat-cara.blogspot.com - All rights reserved | Proudly Powered by Blogger.com
Website Design by IDJUNAYDOTCOM | Sponsored by www.kent.prasetiyamandiri.com